Pro konvertity a katechumeny.

Ahoj, toto je blog společenství Konvertité a je tu proto, abyste se na Signálech našli, abyste mohli sledovat své blogy, případně i jinak sdílet své zážitky a zkušenosti na velké dobrodružné cestě víry. Předpokládám, že kromě správce společenství budou všichni uživatelé společenství konvertité nebo ti, kteří by je chtěli povzbudit svým příběhem.

Takže kdo patříte mezi katechumeny a konvertity, přidejte se k nám do společenství Konvertité (najdete ho na http://www.signaly.cz/konvertita) a rozhlédněte se po Signálech po ostatních členech tohoto společenství, ať o sobě víte.

Příspěvky do tohoto blogu mohou přidávat pouze uživatelé společenství, přidat se do společenství může každý uživatel Signály.cz. Komu by nešel vložit článek na blog společenství, můžete ho napsat i na nástěnku nebo mi pošlete vzkaz. Svůj příběh můžete vložit i anonymně - pošlete mi ho e-mailem a podobně, a já ho tam přidám místo vás. Jako podpis stačí iniciály vašeho jména a příjmení nebo jen nějaká přezdívka.

Časem by se mohla objevit i nějaká akce nebo setkání speciálně pro konvertity, případně jejich kmotry, co na to říkáte? Kdo by měl o setkání zájem? Napište se do komentáře.