http://www.signaly.cz/vosmt

Myslím, že Bůh chce, abych napsal o tom, co mě potkalo, aby jste věděli něco o těch prohnaných silách, které si ďábel používá.

Dnes se mi zdál opět zlý sen. Nebojte, nepotím se při tom. Teda bylo toho víc, ale k tématu. Byl jsem u nás doma a v kuchyni a v ložnici byl obrovský had. Není to tak přesné. Vlastě to byl vetřelec. Znáte ho z filmu a ze hry Alians. Skrýval se nahoře pod garnyží. Kdykoliv jsem otevřel dveře místnosti a vstoupil dovnitř vysunula se dlouhá zelená (nebo černá) „ruka“, totiž jeho tělo a zakousl se do mě. Šel jsem do ložnice a zakousl se do mého krku. Naštěstí ve snu necítím bolest :-) Vypadalo to jako pařát, ale byla to vlastně tlama, kterou mě chytl pod krkem a nepustil. Bojoval jsem s nim. Hledal jsem jeho oči a zjistil jsem, že je má na hlavě, tj. na tom pařátu, kterým mě držel. Nevím jak, ale nějak jsem mu ty oči vypíchal. Pamatuji si, jak mu z nich vytékala tekutina. Pak konečně pustil a já to chapadlo nějakým způsobem zabil. Myslím, že v kuchyni zůstalo ještě druhé chapadlo, ale tohle bylo vítězství. Jde o to, že když ten had drží, tak vás ovlivňuje.

Ještě večer jsem si formoval myšlenky jak napíšu tento článek a můj ranní sen byl potvrzením toho, abych ho napsal. Bydlím totiž s rodiči v bytě, které doupětem okultismu. Jestli nevíte, co to je, tak všechno, co Bůh zakázal k uctívání ve Starém Zákoně. Jsou to všechna lživá náboženství, pocházející především z východu, jež vlastně mají svůj původ v Babyloně. Babylon bylo místo kam proudilo všechno vzdělání z širokého kraje, a toto vzdělání se týkalo také magie, kouzelnictví, čarodějnictví, kterými se lidé snažili ovládnout druhé a získat moc. Dnes existuje fůra náboženství a filosofií, která se staví proti našemu Bohu, Adonaj (Hospodinu). Jsou to všechny ty nauky, které překrucují a přestupují Boží slovo a vyvyšují člověka nad Boha. Moje mamka si myslí, že ji uzdraví přírodní energie a duchovní síly. Police se prohýbají pod touto Bohem zakázanou literaturou (Nebudeš se zaobírat hadačstvím, ani věštectvím). Jestli si myslíte, že tyto věci nemají na člověka vliv, tak vás brzy vyvedu z omylu. Chci sem napsat tragický příběh moji sestry a dramatický příběh ze svého vlastního života.

Ještě vás chci důrazně upozornit, že nestojím o lítost, proto tento článek nepíšu.

Moje sestra poté, co dokončila rodinou školu se ocitla nezaměstnaná. Jednou práci zkusila, ale měla nějakou špatnou zkušenost a pak už práci nenašla. Celý problém byl v tom, že v té době, tj. asi před deseti až osmi lety naše rodina byla v dosti bouřlivém stavu. Měli jsme mezi sebou velmi špatné vztahy. Přestože jsem já ani sestra neskončili na drogách, ani jako bezdomovci nebo sirotci, naše tragédie byla v tom, že jsem se neuměli zařadit do společnosti. Neuměli jsem najít práci, hodně jsme se podceňovali. Zkrátka jsme oba časem ukončili na tom, že jsme se uzavřeli doma, okruh kamarádů se ztenčil na velmi malý počet, a smysl života se pomalu vytrácel. Rozdíl mezi mou starší sestrou a mnou byl v tom, že já jsem hledal smysl života, moje sestra ho ztratila. Svůj smysl života jsem našel v praktikování jógy, buddhismu a v různých východních náboženstvích, nezávisle na moji matce. Dostal jsem se k tomuto nejdříve skrze Moodyho knihy o životě po smrti a pak jsem se dostal k buddhismu. Podstatné ale je, že tyto náboženství mě nedokázaly naplnit a dát mi skutečný smysl života, jen jsem si namlouval, že jsem v pohodě, a nic mi neschází. Pak jsem poznal křesťany a můj život získal jiný směr. Po několika letech křesťanství přichází čas kdy se dostávám do jiného sboru, kde jsem zažil postupně osvobození od věcí, které mě dlouhou dobu svazovaly.

VOSMT